?

Log in

FEEST! - Mjornirrs leven [entries|archive|friends|userinfo]
mjornirr

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

FEEST! [Apr. 3rd, 2004|04:59 pm]
mjornirr
[mood |excitedexcited]
[music |2Many DJ's: Prodigy vs. Beck]

eindelijk maar toch, vanavond is het feest in huize Ronda-Andringa-van der Veen (lastig, gescheiden moeder met nieuwe vriend). iedereen is uitgenodigd, mn broertje is weg, mn moeder en Jaap zijn weg en - het belangrijkste natuurlijk - er zijn redelijk grote voorraden drank (voor n feessie van 25 man). Zal ik het even opschrijven?JA! sorry, ik ben gewoon heel 'excited' nu en ik ben zeer, heel erg zeer verbaasd dat mn moeder me al deze drank toestaat, en nog betaald ook! grotendeels is het vanmiddag gekocht en voor n deel komt t uit Jaap zn drankkast.
- 1 krat Hertog Jan
- 1 krat Albert Heijn Pils
- 1/2 krat Grolsch
- 3 zoete witte wijn
- 1 droge witte wijn
- 2 rode wijn
- Amaretto
- Passie
- Martini
- Jamaica Rum
- witte Lambrusco
- rode Lambrusco
- cola, sinas, cassis, ijsthee, jus d'orange
- 1 pakje Lucky Strike (20 stuks)
- 1 pakje Mahari sigaren (20 stuks)
en waarschijnlijk nemen Jeroen en Annemiek samen iets van 6 joints mee, dus dat wordt me dus n party!
och, nu ik toch vrolijk ben kan ik ook wel doorgaan met goede berichten. gisteren zaten HJ, Klaske, Lianne en ik in de Kult (vet coole tent trouwens, waarom kende ik die nog niet!) en we zaten daar wat te drinken (wat?heel veel!) en we hadden het over de weddenschap die HJ had met zn foute oom Cees. die houdt namelijk in dat degene van de twee die het eerst weer gaat roken de ander 200euro moet betalen. dit werkte heel goed, want geen van beiden had zin zoveel geld kwijt te raken. maar gisternacht (hoelaat was t eigelijk?) bedacht Henk Jan n slimme constructie: hij betaalt de komende 20 maand Cees elke maand 10euro, en dan valt het best mee! hij vond het zo'n goed plan dat hij zn mobiel pakte en terwijl hij Cees sms-de n peuk opstak. ik moet wel zeggen dat dit niet gebeurt was zonder mijn gezeur dat ik het miste dat hij niet meer rookte enzo. en toen ineens (ik weet niet meer precies hoe) had ik Lianne en Klaske ook aan t roken! dat moet n record zijn: 3vrienden binnen twee minuten aan het roken zetten. HJ heeft direct sigaretten gekocht en ze hebben de hele avond door gerookt. echt, zodra de meiden hun peuken hadden opgestoken rende ik naar Judit(h) - die trouwens jarig was- en meldde met trots dat ik ze aan het roken had gezet. ze was heel trots op me. Maar de vrolijkheid was nog niet afgelopen! we hadden drie biertjes besteld en daagde Lianne uit eentje te atten. zij pakte de Amsterdammer en zoop t glas in 1 teug leeg! meteen schoof HJ zijn glas naar haar toe (hij is te goed in mensen dronken maken) en zei dat ze die ook moest atten. ze deed het moeiteloos. daarna ging mijn glas er direct achteraan. toen barstten we in juichen uit, want een meisje(!) atte gewoon drie Amsterdammers achter elkaar! ik kan dat echt niet. ik kan niet eens 1 biertje atten, veel te koud!
maar toen was ze dus echt lazerus. we zijn toen naar Santana gegaan omdat de andere wilden poolen (stelletje hoeren dat ze zijn)En na twee volledig mislukte veel te melige potjes pool besloten we dat we de laatste nachtbus zouden pakken (03:45) omdat de meiden 's ochtends de trein van 07:20 moesten hebben! TWINTIG OVER ZEVEN! ze moesten werken en volleyballen, dus das al helemaal hopeloos. Klaske ging bij haar bitch HJ achterop en ik ging met Lianne met de bus. toen stonden we daar op de Grote Markt te wachten totdat die bus eindelijk es zou komen, kwam Hans voorbijrijden in zn taxi. heeft 'ie ons n lift gegeven naar Beijum, vet relaxed! toen gingen we slapen. ik dumpte de tortelduifjes HJ en Klaske maar op t 2persoonsbed van mn broertje en voor Lianne dumpte ik n matras in mijn kamer. toen probeerden we te gaan slapen, maar ik was nog net niet zo zat dat ikdirect in slaap viel en net wel zo dronken dat ALLES draaide. dus wij n beetje dronken kletsen (of heet het dan lallen, volgens mij lalden we) en toen ineens waren we aan t zoenen! vet leuk, denk je dan. maar het probleem was alleen dat ze zoooo lazerus was dat ze volledig vergat hoe het moest! het voelde echt alsof ze gewoon haar tong zo ver mogelijk uit haar mond stak! nou, vanavond krijgt ze n herkansing. Klaske zat gisteravond al de hele tijd de stoken dat ik met haar moest gaan zoenen. ikwist via HJ dat zij dat wilde, en ik wilde op zich ook wel, maar ik had geplanned t pas vanavond te doen. maar ja, zo zie je maar, je kunt plannen wat je wilt maar het leven heeft altijd iets onverwachts in petto. (wijs, Chrizz wat ben je wijs!) dankje dankje. ik heb zin in vanavond.
linkReply

Comments:
[User Picture]From: justpressplay
2004-05-01 01:25 pm (UTC)
Hey lief,

Wou even melden dat ik nu ook eindelijk my very own LJ heb. Update die van jou es even. :)

Kus.
(Reply) (Thread)