?

Log in

Vandaag was wel n leuke dag. 's Middags nog ff met Gebbel en… - Mjornirrs leven [entries|archive|friends|userinfo]
mjornirr

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 25th, 2004|07:03 pm]
mjornirr
[mood |calmcalm]
[music |Grandaddy: Crystal Lake]

Vandaag was wel n leuke dag. 's Middags nog ff met Gebbel en Billetje naar MacDonalds geweest (tweede keer deze week, Chris: SCHOOLWERK!) en ik voel me alweer wat beter. Volgens mij hebben ze wel door dat ik tegenwoordig niet zo vaak tegen het gegein van die twee kan, dus doen ze wat rustiger aan. joechij. Kheb ontzettend veel zin in m'n feest zaterdag. Dat heb ik echt ff nodig, n avondje helemaal los, helemaal lam en vooral zonder gezeik! Ik hoop vooral dat dat laatste lukt, want mn ex komt wel. Gatver, 'ex' klinkt zo ontzettend als een bitchy tang die je nooit aankijkt. Nee, het is nog wel (nog net) n vriendin van me. Het gaat alleen wat lastig sinds het gezeik met de geitenminnende hoerenzoon die dan wel en dan weer niet iets met haar wil. Het maakt me eerlijk gezegd nu niet zoveel meer uit of ze dat nou doen of niet, moet zij weten, alleen wil ik er helemaal uitgelaten worden. Ik wil eerlijk gezegd niet eens weten of hij het "nog niet helemaal zeker weet", ik wil er niets meer mee te maken hebben. Het probleem is eigelijk, dat als hij dat niet wil ik nog wel gewoon vrienden met haar kan zijn, alleen de bui blijft hangen. Als ze niets beginnen, zoenen ze wel weer op elk feesje waar ze allebei zijn. En daar wil ik ook niet meer tussen zitten. Ik ga morgen wel ff met haar praten over het hele gedoe. Gatver, ook geen zin in. Maar als ik het morgen niet doe stel ik het weer uit en komt er nooit wat van!
Gister was echt n kutdag! Ik heb werkelijk geen idee waarom, maar ik was gewoon zooo blue! Toen Mir en ik naar Santana gingen en daar ook nog Maayke tegenkwamen ging het wel weer beter, twas zeer gemutlich, maar toen ik thuis kwam...! Echt, volgens mij is mn broertje bang voor me, ik was zo'n hufter! Maar nu heb ik zin in morgen (vrijdag). Kweet nog niet wat ik ga doen, maar het moet in ieder geval leuk zijn!

linkReply

Comments:
[User Picture]From: azaza
2004-03-25 03:19 pm (UTC)
Probeer het echt los te laten, ik weet hoe moeilijk het is, maar het is de enige oplossing. En probeer dingen te voorkomen, zoals dat ze voor je neus met elkaar gaan staan zoenen oid, zeg haar dat ook.
Najah, als der wat is je weet me te vinden ;)
Kus
(Reply) (Thread)
[User Picture]From: mjornirr
2004-03-26 10:00 am (UTC)
ja, ik weet t. ik heb haar ook al grotendeels losgelaten, maa zoals je zegt: ik ga komende week nog ff met haar praten over dingen. ik ben er zat van
(Reply) (Parent) (Thread)